Profil

LAKexperten er Danmarks førende og største kæde af selvstændige auto-lakeringsværksteder.
Vi beskæftiger i dag over 400 fagfolk og maler tilsammen mere end 55.000 køretøjer årligt.  

LAKexperten A/S, der startede den 1. oktober 2003 som et kæde-samarbejde mellem en række selvstændige autolakeringsværksteder, blev etableret med det mål at samarbejde omkring fælles indkøb, markedsføring og garantiordninger.

Vores slogan: ”Når kvalitet er mere end farve” beskriver værkstedernes kompetencer i det daglige samarbejde med kunderne, når det drejer sig om kvalitet, service og miljø. I LAKexperten leverer vi et højt kvalitetsniveau, fordi vi har de faglige kompetencer på plads, anvender de bedste materialer, har indsigt i retningslinierne fra de enkelte bilfabrikanter og arbejder efter en struktureret kvalitetskontrol.

Værkstederne i LAKexperten er alle organiseret i FAI, som er en branche- og arbejdsgiverforening under DA. FAI er en landsdækkende organisation, der varetager medlemmernes interesser overfor myndigheder, forsikringsselskaber og arbejdstagersiden.

Alle værksteder i LAKexperten er KS2000 kvalitetscertificerede. KS2000 Kvalitetsstyringssystemet giver vejledning og retningslinier, så værkstederne kan levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt.
 
Hvordan bliver man aktionær?

Kæden er stiftet som et aktieselskab, hvor det enkelte værksted er medejer – ikke at forveksle med medlem, som er meget brugt i andre kædesammenhænge.
 

For at man kan blive kæde-ejer skal følgende 4 hovedkrav være opfyldt:
  • Et velholdt og indbydende værksted
  • Ingen løbende myndighedspåbud
  • Branchemedlemskab af FAI
  • Skal være KS2000 certificeret.

For yderligere information om medejerskab af kæden kontakt da venligst kædekontoret på tlf. 70 25 00 02.
  
LAKexperten A/S
Visionhouse    
Lundvej 14    
8800 Viborg    
Tlf.: 70 25 00 02    
info@lakexperten.dk
MOSEGAARDS AUTOLAKERING - SMEDEVEJ 10 - 6740 BRAMMING - 75 17 44 41 - FAX 75 17 46 47 - post@mosegaards.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net